Splošni pogoji poslovanja

Prodajalec oz. ponudnik:

Volnik, d.o.o.

Dekani 3A
6271 Dekani
Tel.: +386 41 632 392
info@volnik.si
www.volnik.si

Osnovni podatki:
Matična št.: 3725189000
Trošarinska številka: SI33130078D00
ID za DDV: SI 33130078
Zavezanec za DDV: DA

TRR: SI56 045105000 3486 009
SWIF/BIC CODE: KBMASI2X
Banka: Nova KBM d.d.

Splošni pogoji uporabe spletne strani (Volnik d.o.o.)

Nahajate se na spletnem mestu www.volnik.si, ki ga upravlja podjetje VOLNIK, skladiščenje, d.o.o. Dekani 3A, 6271 Dekani (ID za DDV: SI 33130078).

Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ti splošni pogoji. Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da ste z njimi seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo. VOLNIK, skladiščenje, d.o.o. si pridržuje pravico, da te splošne pogoje brez obvestila spremeni ali dopolni.

Vse podatke in informacije, objavljene na tem spletnem mestu, je treba pred uporabo obvezno preveriti pri osebju podjetja. VOLNIK, skladiščenje, d.o.o. za ažurnost in točnost podatkov ne prevzema nobene odgovornosti, kot tudi ne za vse druge spletne strani dostopne preko povezav s spletne strani. Podatki na spletnem mestu so informativne narave, zato zanje ne prevzemamo odgovornosti, kot tudi ne za morebitne napake v vsebini ter pravilnosti in točnosti objavljenih podatkov. VOLNIK, skladiščenje, d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja in dopolnjevanja vsebin.

To spletno mesto in njegove vsebine so intelektualna lastnina VOLNIK, skladiščenje, d.o.o. in zaščiteni z avtorskimi pravicami. Uporabnikom jih ni dovoljeno spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, ali uporabljati za komercialne ali javne namene. Vse slike prikazane na spletnem mestu so last VOLNIK, skladiščenje, d.o.o. ali pa so objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik brez pisnega dovoljenja lastnika je prepovedana in predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine. Blagovne znamke in logotipi, ki so prikazani na spletnem mestu, so last podjetja VOLNIK, skladiščenje, d.o.o. ali tretjih oseb. Uporabniki jih ne smejo uporabljati brez pisnega dovoljenja VOLNIK, skladiščenje, d.o.o. oziroma lastnika zaščitnih znakov. VOLNIK, skladiščenje, d.o.o. si pridržuje pravico, da se v primeru kršenja teh splošnih pogojev, posluži vseh pravnih sredstev in pravic.

Upravljavec obdeluje osebne podatke uporabnikov izključno za povpraševanje uporabnikov in sicer ime in priimek, elektronski naslov, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, stacionarno in/ali mobilno številko. Upravljavec ne bo posredoval osebnih podatkov uporabnikov tretjim osebam ali jih uporabil za namene neposrednega trženja.